Коледно настроение в библиотеката

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 406 | Брой коментари 0
15:14 14.12.2017

Коледно настроение в библиотеката донесоха  малчуганите от ДГ „Родолюбче”.  Малките гости бяха посрещнати в детския отдел на библиотеката  в   Националната седмица на четенето.  Сред  популярните книжки с приказки  и интересни енциклопедии децата показваха любимите  си книжки. Най- голям интерес предизвикаха пъстрите книжки за Дядо Коледа, Снежанка и различни други зимни приключения, които бяха подредени специално за тях.  Малчуганите видяха най-малката и най-дългата книга , които се пазят в пернишката библиотека.

По-късно в Голямата читалня  за възрастни децата зарадваха библиотекарите с изпълнения на коледни песнички и стихове край голямата елха. На изпроводяк малките получиха бонбони и  красиви книгоразделители, с които техните родители да отбелязват прочетените книжки за лека нощ. Библиотекарите  им пожелаха да получат най-хубавите книги като подарък за Коледа и ги поканиха да станат читатели, като научат буквите.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени