Коледната елха на Перник грейна!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.12.2018 | Прочитания 450 | Брой коментари 0
18:09 05.12.2018

По доста нестандартен начин, с ретро автомобил пристигна Дядо Коледа в Перник тази вечер. Той беше посрещнат от десетки перничани, дошли в студената вечер на празника в града.

Снежанка и джуджетата бяха домакини на празника .

„Здравейте, перничани! Виждам много деца, които сигурно са били много добри тази година. Искам да ви напомня, че по това време трябва да изпращате писмата си до мен.Когато получим вашите писма, работим и по вашите подаръци. И на Коледа ще си ги намерите под елхата! Поздравявам всички със светлия празник, който идва!” – каза Дядо Коледа.

„Скъпи деца, скъпи приятели, гости и родители. В навечерието сме на най-прекрасната нощ. Желая ви здрав, настроение, да отворите сърцата си за добро. Желая ви една хубава и успешва 2019 година” – каза кметът Вяра Церовска минути преди да бъдат запалени светлините на елхата.

Кметът изтегли и късмет за Перник от баницата с късмети. Късметът на града е „ Да се здрави,  весели, засмени и в душата винаги добро да има”!

Детски състави се грижиха за празничното настроение на всички. А зарята беше логичен завършек на празничната вечер.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени