Когато търсиш надежда.. Малко момиче продава дървени дъски в центъра на Перник, за да помогне на болния си баща!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.09.2018 | Прочитания 2194 | Брой коментари 0

сн.Юлия Асенова, фейсбук
15:20 25.09.2018

Сред безбройните негативни „новини” в социалната мрежа, днес една се открои със своята сила и по-детски невинна чистота и надежда. Снимка на подредени дървени дъски на пейка в центъра на Перник.. Малка „продавачка”, която събира пари за болния си баща... Силно и трогателно! Едно дете ни кара да се чувстваме виновни за цялата система, която за жалост често обрича болните на милостта на останалите!

Снимката беше публикувана във Фейсбук  от Юлия Асенова, която написа : „Едно малко момиченце продава цветни дъски на пейка след ГУМ, за да събере средства за болен близък.... Аз си купих.”

От коментарите под нея става ясно, че бащата на момиченцето е болен от рак, а то идва на това място всеки ден след 12 часа.. /най-вероятно след учебните часове!/. Със сигурност перничани за пореден път ще покажат, че са хора с големи сърца и много от тях ще потърсят детето, за да купят от „стоката му”... давайки му още една надежда! 

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени