Кобрата за целувката: Съжалявам за това, което направих

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 287 | Брой коментари 0
08:42 08.04.2019

Кубрат Пулев обяви, че съжалява за целувката, която даде на репортерката Джени Суши веднага след победата си на профиринга над румънеца Богдан Дину в САЩ.

 „Съжалявам за това, което се случи. Ако можех да върна времето назад..., но това няма как да стане. Случилото се е опит за мен. Трябвало е да мина през подобни изпитания. Аз съм емоционален човек и съм го направил само от радост и в емоция, няма никакъв момент на насилие“, коментира Кобрата в предаването „120 минути“ по bTV.

За това как скандалът се е отразил на приятелката му Андреа, боксьорът обяви, че тя е била много разстроена в първия ден най-вече заради мненията на околните. „После обаче тя каза – аз те познавам що за човек си и знам защо и как си го направил, и нямаше проблеми“, заяви Кобрата.

В заключение той обяви, че не мрази по никакъв начин Джени Суши и адвокатката й Глория Олред и дори би искал да останат приятели.

Както е ясно, Кубрат Пулев е с временно отнет лиценз за Калифорния, като на 14 май предстои изслушване пред Спортната комисия на щата./Монитор

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени