Coca Cola

Кобрата се завърна на ринга с победа в комедиен мач

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 155 | Брой коментари 0
10:12 08.08.2019

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев отново бележи успехи на ринга. Победата обаче не беше в официален сблъсък, а в истински комедиен мач. Кобрата се изправи срещу Дейв Шмуленсон - Шмо, създател на популярен комедиен спортен канал в САЩ.

Шмуленсон честно провокира спортни звезди, карайки ги да участват в забавните му видеа.

Двамата с Кубрат Пулев имаха друга забавна сцена от преди дни, когато Шмо предупреди българина да не го целува, Пулев реагира в същия шеговит тон. Кобрата направи движение сякаш се насочва да го целуне, но нищо повече.

Историята продължи с импровизиран мач между Дейв Шмуленсон и Кубрат Пулев, в който репортерът опита силата на ударите на българина, а комичното видео на сблъсъка в залата на "Топ Ранк" се превърна в хит в социалните мрежи.

Макар, че демонстрира сериозна подготовка за неравния двубой, американецът трябваше да бяга на съседен ринг, за да се спаси от Кобрата. Дори допингът не помогна на Шмо и той призна превъзходството на българина, който спортсменски го поздрави./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени