Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 347 | Брой коментари 0
08:54 28.03.2019

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна на родна земя след драматичната си победа над румънеца Богдан Дину в САЩ. Кобрата бе очакван от множество журналисти на Летище София, като освен темата за двубоя, другата актуална такава бе целувката с репортерката след срещата, посочва gong.bg

 „Разликата в САЩ и Европа е огромна. Там пазарът е друг, хората са по-различни. Тимът ми вече е друг. Хората от телевизията, всички са отворени, по-позитивни са, оценяват всичко, дори и целувката”, допълни Кубрат.

„Целувката не бе лоша, тя също бе част от доброто представяне. Така се случи, не беше планирана изобщо. Беше някакъв импулсивен момент. Няма как да повлияе на кариерата ми, целувката е много хубаво нещо. За да го направя, значи съм преценил, че човекът отсреща не просто желае целувка, но много повече. Направил съм го приятелско. Особено след победа човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегаджия. Така се получи”, уточни още той.

 „Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми каза, че като победя ще празнуваме, ще направим парти. Аз ѝ отговорих, нека първо победя, а тя каза, че е сигурна в успеха ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, даже стана по-близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един вид не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти акъл. Може би хората, за които работи са ѝ казали, за да направят известен сайта си. Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се активизират”, продължи Пулев./Дарик

 

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени