Кобрата: По-добър съм от Белфорт

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.11.2021 | Прочитания 793 | Брой коментари 0
10:25 10.11.2021

Двукратният претендент за световната титла в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев смята, че е по-добър от сочения за негов опонент в първия топ мач в новия спорт Triad Combat Витор Белфорт.

"Той е световен шампион в ММА, доказал се спортист, но смятам, че съм по-добър и трябва да го победя. Аз и Белфорт сме последен мач, главно събитие в тежка категория, надявам се да предложим шоу", заяви Кобрата пред nova.bg.

Той допълни, че новата дисциплина е по-близка до бокса, отколкото до ММА. „Разликата спрямо бокса е, че ръкавиците тук са по-малки. Наподобява бокса, даже е доста близо. Позволени са малко повече удари, това също е някаква разлика", разкри Пулев.

Топ боксьорът ни бе категоричен, че не е зарязал бокса и в началото на 2022 г. смята отново да се качи на обичайния си ринг. Надява се и да направи мач в България.

"Следващата година, още в началото, ще има раздвижване около боксовата ми кариера. Има доста противници, които искат да премерят сили с мен. Голямо желание ми е да направя още някой мач в България, тук се чувствам непобедим с любовта на феновете“, каза бившият претендент за световната титла в тежка категория.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени