mycomputer.BG

Кобрата на родна земя: Падам, ставам, изтупвам се и продължавам

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1074 | Брой коментари 0

БГНЕС
08:08 15.12.2020

„Доста топло посрещане. За мен в крайна сметка това е загуба и не очаквах подобно посрещане. Нормално е да има интерес, но не очаквах подобно посрещане. Яд ме е, че не победих". Това бяха първите думи на Кубрат Пулев след завръщането му на родна земя след мача с Антъни Джошуа.

"Не обичам да се оправдавам. Приемам минусите за мен, загубата си е моя. Това е. Това в крайна сметка е само един спорт", категоричен беше той.

По думите му ако е бил по-добре подготвен, е можел да победи. "В бокса един единствен удар решава всичко. Печелим, губим, в спорта има и мал шанс", заяви Пулев, цитиран от NOVA.

Ситуацията с кантара преди мача Кобрата коментира така: "Много български журналисти не бяха допуснати. До последно воювах за това. Може би на кантара чухте какви думи каза срещу мен, въпреки всичко подходих с респект. Това е бокс тежка категория и съжалявам че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални".

Българинът е категоричен, че не е казал нито една лоша дума срещу съперника си Антъни Джошуа.

"Казах му да не ме докосва и че не обичам да ме пипа. Приемаме, че аз съм виновен за ситуацията на кантара. Обичам да съм виновен, кефи ме", заяви Пулев.

Той беше категоричен, че вината за загубата на мача е изцяло негова. „Няма да се оплаквам. Не обичам да се оправдавам. Jова обаче е положението. Имаше опити да ме потиснат. В една съблекалня ме завряха - беше точно 2 пръста над главата ми. Как да загрее човек? Не казвам че това е предопределило мача", подчерта Кобрата и допълни: "Всичко това за мен беше една мечта. За много хора може би е нещо друго, но за мен това беше мечта".

Запитан дали може да се потрети такъв мач, той отговори: „Всичко е възможно".

По повод коментарите по свой адрес след мача Кубрат Пулев заяви: "Научих за себе си и хубави неща, и не толкова хубави. Като цяло всичко, което казах - стоя зад него. Не се срамувам от нищо, което съм направил. Каквото можахме, направихме. И аз, и моят тим. Загубата си е моя. Щеше много да ме е яд ако бях отказал мача заради някакви неща".

Спортистът е убеден, че е направил огромно впечатление на всички медии и на хората във Великобритания -  най-вече на хората, които се интересуват от бокс.

"Падам, ставам, изтупвам се и продължавам. Нямам драми. Моят дух е много над тези неща! Не може да го сломи никой. Имам сила, имам енергия, позитивен съм!", отправи послание към всички Кобрата./НОВА

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени