I-Study_school

Коалицията ВМРО- СДС в Перник е вече факт

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 650 | Брой коментари 0
07:48 05.07.2019

Коалицията  ВМРО-СДС в Перник е вече факт. Това обявиха на пресконференция от двете формации. В нея взеха участие председателят на общинската структура на СДС в Перник д-р Адриян Симеонов и лидерът на областната структура на ВМРО- Димитър Колев.

„Предполагам си спомняте, че няколко дни, след като младежката организация на СДС в Перник  издигна моята кандидатура за кмет на Перник на предстоящите местни избори, аз отправих  покана към всички дяснопатриотични консервативни организации в Перник да се обединим в широк съюз и всички заедно да се явим като конкурент на двете основни политически сили в града- ГЕРБ и БСП. Четири дни след обявяването на моята номинация,  ВМРО, на пресконференция,  обявиха, че ще започнат преговори със СДС за евентуално обединение и явяване на изборите заедно. Проведохме  тези разговори, обсъдихме всички въпроси, които касаят една обща коалиция на местно ниво между ВМРО и СДС. Тази коалиция  включва общо явяване в листите на местните избори, подкрепата ми като кандидат за кмет на Перник, общо явяване на изборите в останалите населени места в община Перник. В хода на преговорите с ВМРО се споразумяхме да излезем с обща платформа, която е в процес на обсъждане. Освен това, при преговорите постигнахме единодушно съгласие, че ВМРО, в лицето на председателя на организацията Димитър Колев ще бъде водач на листата на местните избори в Перник. Останалите номинации в листата са в процес на договаряне. Ще има млади хора, ерудирани, ще покрием целия спектър, така че да сме напълно конкурентни  на двете основни политически сили. Да се надяваме, че на есен ще се поздравим с успех и с победа на десните и патриотите като постигнем много добър резултат на местните избори в Перник. Надявам се да излезем втора политическа сила в община Перник. Благодаря на ВМРО, за политическата дисциплина която показаха и отрано, но за мен не е никак рано, успяхме да постигнем договореност за съвместни действия. Ние искаме да бъдем припознати от обществото. Всеки наш кандидат да се преоткрие, така че да изкараме тези 70%  гласоподаватели в община Перник, които не гласуваха на европейските избори, да отидат до изборните урни на есен. Смятам, че при една сериозна листа от качествени  хора, експерти, които ще работят за доброто на Перник, ние ще бъдем конкуренти на местните избори. Вярвам, че ще постигнем много дори резултати и живи и здрави ще управляваме както трябва за доброто на перничани. В момента сме в процес на разговори с други десни патриотични организации.  Живи и здрави в края на лятото се надявам вече да сме наясно какво ще представлява нашата коалиция и кой влиза в нея”, поясни Адриян Симеонов.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени