Кметът Владимиров реагира на минутата: Служителят на „Жилфонд“, изхвърлил боклуци извън регламентирано сметище – да бъде уволнен! И мястото да се почисти!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 23.04.2020 | Прочитания 1211 | Брой коментари 0
17:02 23.04.2020

В социалната мрежа преди минути се появиха снимки на граждани, изхвърлящи боклуци край Байкушева махала. Мрежата завря за минути. И всички очакваха реакцията на община Перник!

Кметът Станислав Владимиров реагира на минутата. Оказва се, че хората са служители на общинско дружество „Жилфонд“ / Те са на подчинение на Общински съвет/. Хората са си решили да не се морят и да карат боклуците на 500 метра, където е тяхната база.

„Разговарях с ръководството на дружеството. Категоричен съм – служителят трябва да бъде освободен, да му се състави индивидуален акт и този боклук да се изчисти. Не може да искаме от гражданите да са коректни и да не цапат, а това да се прави от общинско дружество! Няма да продължа договорите си с тях, ако не се изчисти всичко и виновният не понесе отговорност“ – категоричен беше кметът!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени