Кметът Церовска участва в дебат на високо равнище в София

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 726 | Брой коментари 0
11:31 12.03.2018

Кметът на община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ Вяра Церовска взе участие в дебат на високо равнище на тема „Регионите и градовете инвестират в образованието за укрепване на ценностите на ЕС”, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.Събитието постави началото на инициативите на местно равнище за европейските избори през 2019 г. под мотото „Европа започва във Вашето село/град/регион“. Дебатът се проведе в София в рамките на изнесеното заседание на Групата на ЕНП в Комитета на регионите.

В рамките на форума 20 представители на младежката организация на ПП ГЕРБ-Перник се включиха в първия местен диалог на Групата на ЕНП в Комитета на регионите с участието на Йорданка Фандъкова, Ева Майдел и Андрей Новаков.

Младите хора от Перник споделиха, че срещата е била изключително ползотворна, тъй като темите засягаха широк периметър от проблемите, касаещи младото общество.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел посочи, че трябва да се обърне внимание на младите хора, защото те стават лесна плячка на емоционални, добре звучащи, но манипулативни фрази на популистите.

Като говорим за подобряване на мястото, в което живеем, трябва да сме конкретни и всеки да дава пример с дейността си, за да може положителната промяна наистина да се случи, коментира на свой ред евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

 „В ГЕРБ и ЕНП даваме възможност на младите, които желаят, да се включат в политиката не само като изразяват мнението си, но и като участват пряко във формирането на политиките – в изпълнителна, законодателна или местна власт“, заяви столичният кмет               

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени