Кметът Церовска поздрави момчетата от боксов клуб "Перник" за успехите им

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1736 | Брой коментари 0
14:14 22.06.2018

Спортисти от боксов клуб Перник с треньор Емил Райков бяха посрещнати в кабинета на кмета на Община Перник Вяра Церовска. В срещата взеха участие и зам.-кметовете Севделина Ковачева и Денислав Захариев. Младите състезатели се похвалиха с последните си постижения от Отборното първенство за юноши в Благоевград, където са завоювали трето място, както и Европейското първенство за ученици, проведено в Албена.

„Искам да кажа добре дошли на тези момчета, които отличиха за пореден път Перник, показаха колко са отговорни, сериозни и какви истински спортсмени са, както и на техния треньор. Добре дошли! Важно е да ви познават, защото едни такива добри спортисти и труд са пример за всички и най-вече за подрастващите. Спортът ви прави по-отговорни, по-сериозни, по-силни, по-значими, особено когато имате такива големи успехи“, сподели Вяра Церовска.

Младите спортисти пък не скриха радостта си от срещата с кмета и разказаха с подробности за купата и медалите, които са спечелили.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени