Кметът Церовска поздрави медалистите от спортен клуб "Леон"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1009 | Брой коментари 0
16:26 21.06.2018

Медалистите от спортен клуб по таекуондо “Леон” с треньор Александрина Ризова, който се състезават в олимпийската версия WTF, бяха приети в кабинета на кмета на Община Перник Вяра Церовска. В срещата взе участие и зам.-кметът Денислав Захариев. Младите състезатели се похвалиха с последните си постижения от Първия международен турнир по олимпийско таекуондо за купа Кондор 2000, който се проведе миналата седмица в обновената зала “Асикс Арена” в столицата.

В битката са участвали 12 състезатели от Перник, от които 10 са завоювали - 1 златен, 4 сребърни и 5 бронзови медала. Нашите момичета и момчета са успели да преборят конкуренция от 600 състезатели от страната и чужбина.

„Радвам се, мили деца, за вашите постижения и труда , който се положили. Поздравявам и треньора ви Александрина Ризова, която е много отдадена, упорита и сериозна. Благодаря ви от името на перничани, защото с вас се чува името на нашия град. Медалите са много и заслужавате уважението на всички“, сподели Вяра Церовска.

От своя страна младите спортисти пък не скриха вълнението си от срещата с кмета и разказаха с подробности за медалите и сертификатите, които са спечелили.

Въпреки високите резултати треньорът им Александрина Ризова каза, че редовно проверява бележниците на всички, защото трябва да бъдат добри ученици. Тя заяви, че училището и спортът вървят ръка за ръка.

СК “Леон” е създаден през 2010 година, в него тренират 40 деца.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени