Кметът Церовска към пернишките журналисти: Виждаме се през вашите очи

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 28.12.2017 | Прочитания 214 | Брой коментари 0
14:34 28.12.2017

Кметът посрещна журналистите на чаша вино и питка с късмети на традиционната предновогодишна среща и обсъди с тях постигнатите резултати от работата на общинското ръководство през отминаващата си 2017 година. Тя им благодари за доброто сътрудничество през годината и пожела да бъдат все така обективни.

„Тази година за нас беше работа, отговорност и отношение към перничани. Стараехме се да се вслушаме в гласа на гражданите , да покажем че имаме визия за развитието на града. Днес не искам да говоря за трудностите, които сме имали , но искам да кажа , че тогава, когато всички имаме енергията , позитивното отношение и вяра, нещата ще се случват. От името на целия екип заявявам, че ще продължим да правим открит разговор и да се виждаме през вашите очи. Благодаря затова, че вие сте нашият най- точен и верен коректор, затова как ние се справяме с работата, за която сме избрани. Пожелавам ви първо здраве, после много семейно щастие , много обич около вас и за вас", с тези думи се обърна кметът към журналистите и вдигна наздравица.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени