Кметът поздрави децата от детско-юношеската школа на "Миньор"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 424 | Брой коментари 0
12:07 27.02.2019

Възпитаниците на детско-юношеската школа на „Миньор “, които завоюваха две купи в Международния турнир по футбол Sandanskicup, се срещнаха с кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Денислав Захариев, за да споделят постиженията и хубавите емоции от състезанието.

„Поздравявам ви, мили деца, за резултатите, които сте постигнали. Перник се гордее с вас, продължавайте все така успешно да представяте града ни. Имате великолепни треньори и им благодаря за усилията, които полагат ежедневно за вас“, сподели кметът и каза, че ще покани младите спортисти на откриването на площадката в кв. „Драгановец“, която е 15 поред изградена в общината за безвъзмездно ползване от гражданите.

Зам.-кметът Денислав Захариев също поздрави възпитаниците на школата и им пожела с усмивка повече купи, за да идват по-често при кмета.

„Продължавайте да тренирате с хъс и не забравяйте училището“, посочи Захариев.

Пернишките момчета , набор и 2004 и 2008, грабнаха Купите и станаха шампиони в турнира Sandanskicup.В него взеха участие над 70 отбора от общо 9 страни, включително и пернишките школи на Миньор-Перник в шест възрастови групи.

На срещата при кмета бяха и треньорите Иво Славчев, Венелин Трайков и директорът на школата Петър Анестиев.

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени