Кметът посрещна гостите от Чикаго

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 258 | Брой коментари 0
16:53 26.07.2019

Футболистите на „Миньор Перник“, Чикаго бяха гости на кмета Вяра Церовска,ден преди историческия мач между двата отбора, носещи името „Миньор“ .

Градоначалникът приветства гостите с добре дошли, а те от своя страна не скриха вълнението си, че са на родна земя.

Отборът ви е силен, защото носи невероятно силната енергия на трима големи перничани – Ники Василев, Емил Миланов и Станислав Станимиров .Заслужаваха си всички усилия и стъпки, които направихме. Случи се, защото бяхме заедно. Следващите три дни ще бъдат значими за Перник и футбола“, сподели кметът Вяра Церовска.

Кметът и екипът й получиха клубни сувенири на американския Миньор.

Футболистите и техният треньор Емил Миланов изразиха радостта си от предстоящия юбилеен мач, който е една сбъдната мечта за тях. Разбира се, че не пропуснаха и да се похвалят,че Миньор -Чикаго е най-силният български отбор, извън пределите на България, с което се гордеят.

„Очаква ни едно прекрасно шоу. Всичко това се реализира и с помощта на кметския екип и феновете“, каза с усмивка Миланов.

„Много е хубаво всичко това,което се случва – един отбор на два континента. Надявам се утре стадиона да бъде пълен като едно време, когато е нямало място игла да хвърлиш. Ще се получи запомнящ се мач, който да отвори нова златна страница в следващия век на Миньор“, отбеляза Денислав Захариев.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени