mycomputer.BG

Кметът на село Драгичево събира спортни реликви за благотворителен търг

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 281 | Брой коментари 0
17:19 08.01.2021

Благотворителен търг със спортни реликви възнамерява да проведе кметът на пернишкото село Драгичево Виктор Викторов. Сред предметите, подготвени за наддаването, е топка с подписи на всички футболисти от ЦСКА-София от мача от квалификациите на Лига Европа срещу Базел през лятото, спечелен от армейците с 3:1. Тя е подарена на кмета от семейството на бивш треньор на "червените", заселил се наскоро в Драгичево.

“Към топката вече има проявен интерес”, разкри Викторов. Негов приятел му е давал 300 лева за нея и тогава на кмета му е хрумнала идеята, че може да направи благотвротилен търг.

На търга ще бъде изложена и купата на местния футболен отбор Спортист, спечелил първо място в регионалната група през последния сезон.

Сред експонатите е и книгата "Роден победител" за Армен Назарян, подарена на кмета с автограф от шампиона, книга за пернишката футболна легенда Георги Йорданов - Ярето и др.

Очакват се екипи от световния и европейски шампион по борба Иво Ангелов, оригинални фланелки на футболни звезди от близкото минало. Експонати е обещал да предостави и бившият вратар на ЦСКА Георги Велинов, както и бившият национал Любослав Пенев.

Търгът ще се състои в края на явуари. Целта е със събраните средства да се помогне на някой нуждаещ се човек или парите да бъдат използвани да се направи нещо за селото. Кметът вече имал идеи, но засега ще ги запази в тайна./Спортал бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени