Кметът на Перник за "войната" с Ревизоро: Не водя безсмислени спорове! И егото не ме води!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 419 | Брой коментари 0
09:18 24.03.2020

 „Винаги съм се стремял да има консенсус и съгласие по всички теми. Винаги приемам подадена ръка. Без егото да е водещо. Но не можех да приема нелепите изказвания на гърба на перничани. Затова обявих, че ако това продължи, ще търся правата си в съда. Тези дребни закачки дразнеха перничани. Не беше редно институциите да си прехвърлят дребни закачки. Затова се радвам, че дразнещите институционални закачки бяха изчистени“ – така в студиото на БТВ тази сутрин кметът на Перник Станислав Владимиров коментира предложението на Борисов да се разбере  приятелски с екоминистъра.

Владимиров за пореден път напомни че Ревизоро така и не е разбрал кой трябва да даде тези разрешителни и кой да ги изготви. Което е довело до „пръхвърчането на искри“.

Не страдам от това  дали един политик ще ме хареса, но страдам, когато един политик с неговите действия застрашава живота и здравето на перничани – каза още Владимиров

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени