mycomputer.BG

Кметът на Перник: Миньор ще играе честно! Не търпя задкулисни договорки!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 508 | Брой коментари 0
07:47 10.06.2020

"Миньор Перник ще играе честно, не търпя задкулисни договорки", заяви кметът на града Станислав Владимиров.

По думите му отборът ще извърви по-трудния, но честен път.

Общината застава зад тима на Юри Васев и е осигурила финансовата му подкрепа. Има и редица спонсори. Досегашният основен спонсор ще увеличи средствата за отбора, желание да се включат в подкрепата са изразили и местни бизнесмени.

"Спортът е част от духа на един град. Перник има традиции в различни спортове. Перник е дал много легенди на българския футбол. Мисля, че общината трябва да отдели нужните средства, за да може този дух да се върне в града", каза кметът.

По думите му догодина средствата за спорт ще бъдат увеличени над 600 хиляди лева, като основната част от тях са предназначени за футбола.

Специално внимание ще бъде отделено на ДЮШ.

Според кмета правилният път е инвестицията в пернишките деца, за да може всяка година оттам да излизат най-талантливите, които да се превърнат в гръбнака на футбола в града.

Проектът е дългосрочен, подчерта Станислав Владимиров. Той е оптимист, че Миньор ще продължава да се развива в правилната посока и в недалечно бъдеще отново ще бъде в елита./Спортал бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени