КL-кикбокс клуб Перник със силно представяне на Европейска Купа “Карловац”

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 379 | Брой коментари 0
17:53 14.02.2019

КL-кикбокс клуб Перник със силно представяне на Европейска Купа “Карловац”

 Кикбокса  на Калоян Ладимекс на Европейско ниво. От 08.02.до 10.02.2019 в Харватия се проведе Европейска  Купа ”Карловац” по кикбокс във всички  стилове. Над 1900 състезателя от 31 държави мериха сили в стилове те-Лайт контакт,Кик лайт, пойнфайтинг и Ринг. 

В Европейската Купа Карловац взеха участие Кристиян Младенов(мъже), Константин Симеонов (ЮСВ),Деян Златанов (ЮСВ), Мирослав Георгиев (ЮСВ), Даниел Войнов(ЮСВ) . Интересно е да се отбележи , че всички взеха участие в по няколко категории в различни дисциплини. Кристиян Игнатов донесе колана в категория 63 кг стил кик лайт контакт след невероятна въртележка и много контузии в полуфиналите и финалната среща. Деян Златанов и Мирослав Георгиев играха по 3 категории като една от тях беше на мъже. Много мъжка и смела игра и от двамата и достойно представяне. Трябва да се знае , че Деян Златанов игра 4 мача контузен , като почти стоеше на един крак през цялото време, стисна зъби и не предаде треньора си Кристиян Игнатов , който седеше зад него на стола и му даваше непрестанни наставления.За съжаление Мирослав и Деян загубиха полуфиналните си срещи, но опитът, който натрупаха остава безценен за тях и тяхното мъжество и израстване като спортисти.

В категорията пък на Даниел Войнов(участник на последното световно първенство в Италия) пък беше пълно с европейски и световни шампиони и вицешампиони. Въпреки това той успя да изиграе по два мача във всяка категория и то на най високо ниво. Най-атрактивни безспорно бяха срещите на момчето в тежка категория! Константин Симеонов завоюва два медала в два различни стила -бронз на стил лайт контакт и вицешампионска титла в Киклайта. Изключително атрактивни четвъртфинални срещи и в двете категории , където се сблъска с по високи и едри момчета от него , но с много воля успя да ги надвие. Полуфиналната среща в стил Киклайт получи травма в края на първия рунд ,след което последва лекарска намеса , която не позволяваше той да довърши мача.

С голямото си сърце обаче държавния шампион на България по Кикбокс и Таекуондо се изправи и освен че продължи мача , той и го спечели! Треньорския екип  на КЛ –кикбокс клуб Перник е много доволен от представянето на всички и благодари за себераздаването на всички състезатели.


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени