Китайска компания показа робо-котка

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 250 | Брой коментари 0
08:29 12.01.2020

На международното изложение за потребителска електроника в Лос Анджелис (CES) китайската компания „Elephant Robotics” представи котка робот, която може да бъде дресирана. Това съобщи порталът „TechCrunch”.

Роботът „MarsCat” е напълно автономен и може да бъде персонализиран чрез фини допълнителни настройки. Той реагира на допира и гласа на собственика и отговаря на даденото му име. Робокотката може да играе с различни предмети.

Авторите на проекта са сигурни, че страдащите от алергия или твърде заетите хора, които нямат възможност да обърнат много внимание на жив домашен любимец, ще оценят приспособлението. Роботът все още не е в свободна продажба, но на уебсайта на компанията може да бъде поръчан за 700 щтатски долара.

„MarsCat” е първият продукт на „Elephant Robotics” за домашна употреба. Основаната през 2016 г., компания произвежда роботи за изпълнение на функции в промишлени предприятия./БГНЕС

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени