Кирил Стоев, кандидат за общински съветник в Радомир: Искам децата ми да имат щастлив и достоен живот в родния си град!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 751 | Брой коментари 0
08:58 11.10.2019

Баща на три деца ,със семейство, което винаги е живяло в Радомир! Млад мъж, който знае цената на успеха и трудния път към него! Човек, който знае какво значи да дадеш дума и да я изпълниш!

Така онези, които го познават описват кандидата за общински съветник в Радомир Кирил Стоев. Той излиза в предстоящите местни избори като водач на листата на Движение България на гражданите.

Кирил Стоев е на 37 години, роден е в Радомир. Завършил е Техникум по енергетика "Никола Йонков Вапцаров" в гр. Радомир, има  бакалавърска степен 'Икономика на индустрията' в УНСС и последваща магистратура 'Европейска интеграция' отново в УНСС.

 Работи  в американска софтуерна компания.Работата му е свързана с много пътувания в Европа и Азия, което му дава възможност да натрупа и опит и контакти, които може да са му полезни .

Член е на читалищното настоятелство в родния град.

Успехът в работата е несъизмерим с щастието, което му дава семейството. Младият мъж има прекрасно семейство. Двамата със съпругата му Мартина отглеждат дъщеря и двама сина.
Бъдещето на децата е това, което най-силно накланя везните в решението му да се „бори” за място в общинския съвет в Радомир.

„Всяко дете, трябва да расте щастливо тук. Всички трябва да работим за това да подобряваме условията за учене и живот в родния град. С правилните приоритети и разумни темпове, това може да стане .

Животът ни тече в Радомир, и всеки от нас трябва да даде за града, това, с което може да му бъде полезен. Аз искам синовете ми и дъщеря ми да имат щастлив и достоен живот в родния си град. Това не е самоцел, нито елементарна полемика. За да има живот в града ни, и децата да не търсят спасение в София или в чужбина, редно е да се работи за облагородяването и благоустрояването на града.”  - споделя Стоев.

Бюлетината е с номер 23, преференция  101.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени