mycomputer.BG

Кирил Леонов: Ще поискаме проверка на регионалното сметище в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 281 | Брой коментари 0
14:18 06.01.2020

Ще настояваме за проверка на регионалното сметище в най-кратки срокове. Проблемът с боклуците, които влизат в страната касае всички. След като се вижда какво става в други градове, ще настояваме да се провери и състоянието в Перник – това каза днес на пресконференция в БСП лидерът на социалистите в града Кирил Леонов.

Той беше категоричен, че членовете на БСП не трябва да се притесняват да участват в протести. „Във всички чешми не тече вода. Това, че сме членове на БСП не можем ли да протестираме. Проблемът е за всички перничани. Не става въпрос за яхване на протести, в каквото обвиняват БСП.” – каза още той.

 „Една от мерките, които се изпълняват в момента в Перник е да се търси вода. Лично аз не вярвам , че ще се намери такова количество, което да може да задоволи перничани и да напълни водния обем на язовира. В момента подаваме 300 л /сек., а в язовира влизат 200. Така че всички сме достатъчно интелигентни да можем да си направим простата аритметика. Най-вероятно  до края на януари ще ударим така наречения критичен минимум, който много трудно се пречиства и надали ще можем да консумираме водата“, допълни Кирил Леонов.


 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени