mycomputer.BG

Кикбоксьорите на Тайгър Тийм отново на върха!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1235 | Брой коментари 0
16:23 21.08.2020

Държавния шампионат по Кикбокс  на татами се проведе през изминалия  уикенд в комплекс Камчия край Варна.

В него участие взеха малко на 200 кикбоксьори от цялата страна. Кикбокс клуб Тайгър Тийм-Перник отново се завърнаха с рекорден брой отличия съпоставени с брой състезатели. Момчетата и момичетата от пернишкия клуб завоюваха цели 26 отличия като най-интересното е , че са били представени от само 12 свой възпитаници!  Това отново нареди клуба като един от топ клубовете по Кикбокс в страната.\

“Изключително представяне на нашите спортисти! Отново направихме впечатление на всички в залата със представянето си. Лично за мен това беше едно от най-емоционалните ни състезания. Изключително важен факт е , че ние нямаме нито една среща , в която на татамито да са излезли двама наши състезатели и да са спечелили отличие без да имат срещи с представители на други клубове! Нещо, с което ние и още няколко  клуба извън Перник можем да се похвалим. Иначе сега като погледна състезанието на лента това беше едно много успешно състезание за нас. Имахме състезатели , които дебютираха в нови възрастови групи и се представиха отлично.

Натрупахме голям опит, нашите спортисти изнесоха изключителни мачове и показаха , не че са най-добрите на света , а че вървят в правилна посока, изграждат характер и дух на бойци, за което им благодаря! Благодаря им , че всеки път защитават името на клуба ни с такава страст, енергия и радваща окото и сърцето игра на татамито. Ние се опитваме да ги научим , че загубата не е провал и победата не е успех! Виждам една психическа устойчивост в тигрите и това ме кара да се чувствам горд с тях! За нас сега следва провеждането на спортен лагер в Банско, в който ще вземат участие доста от нашите възпитаници. След това чакаме и нови предизвикателства, защото имаме много деца , които чакат поле за изява и за своя дебют. Ние не ги хвърляме на всяко състезание за да печелят медали ами ще изчакаме точния за тях турнир за да навлизат в спорта плавно, умерено и да му се наслаждават, защото за нас тяхното здраве и тяхната психика са най-важни! 

Поздрави на всички ваши  читатели и се надяваме , че всеки път успяваме да ги накараме да се чувстват горди от нашите спортисти и техните постижения , защото те са децата на Перник! На финала искам да поздравя  Ка Ел за тяхното представяне! Да живее спорта!” сподели треньорът  Кристиян Игнатов!

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени