Кажи ми каква музика слушаш, за да преценя що за човек си

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.02.2018 | Прочитания 217 | Брой коментари 0
10:01 14.02.2018

„Ти си това, което ядеш“, казва древна мъдрост. Какво ще кажете за това, което слушате? Много хора вярват, че е възможно човек да се разбере характера на човек само от музикалния му вкус.

Някои смятат, че любителите на рока са агресивни, други, че предпочитащите класиката са сноби. Как обаче се отнасят учените към въпроса за връзката между характера и музиката?

Поп

Ако сте фен на поп музиката и искрено се радвате на изпълнители като Rihanna и Flo Rida, най-вероятно сте екстроверт като темперамент, оценявате честността и се стремите да се придържате към традициите.

Учените смятат, че любителите на попа рядко са от творческия тип, но за сметка на това са истински трудолюбиви и отговорни.

Рап и хип-хоп

Харесвате Snoop Dogg и Eminem? Учените категорично не смятат, че във вас дреме агресивен тип. Обикновено хората, предпочитащи тази музика, имат високо самочувствие и лесно се сприятеляват.

Ако слушате кънтри, това говори, че сте трудолюбив и симпатичен. И докато песните от този жанр често са посветени на разбитото сърце, то феновете им показват, че са емоционално стабилни.

Рок

Меки по характер – това описва хората, за които рокът е религия. Те са креативни и интелигентни, но често страдат от ниско самочувствие.

Денс

Ако обожавате денс музиката и сърцето ви тупти в такт с огнените ритми, то вие сте енергичен и много общителен човек.

Класическа музика

Сред любителите на класическата музика има много хора, които предпочитат да са сами, отколкото с огромна компания. В същото време знаят как да намерят вътрешна хармония и да се впишат в заобикалящия ги свят. Те обожават творчеството и имат реална самооценка.

Джаз и блус

Питате се какво означава, ако сте влюбени в джаз и блус? Според учените това означава, че имате доста високо самочувствие. Обичате да блестите с бърз ум и професионални успехи, но в същото време сте изключително спокойни личности./Дарик

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени