mycomputer.BG

Караниколов за номинацията на Ревизоро: Ресорът е тежък, такъв човек ни трябва

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 227 | Брой коментари 0
06:10 15.01.2020

Министърът на икономиката Емил Караниколов бе категоричен, че Емил Димитров-Ревизоро ще се справи като министър на околната среда и водите. Той определи ресорът като много тежък, но за него трябвало точно такъв човек.

В същото време той успокои, че няма напрежение в дружеството „Стомана“ в Перник и министерството на икономиката е в постоянен контакт с управителите му. Така той задочно отговори на Емил Димитров, който намекна, че ако заводът остане без вода, могат и хората да останат без работа.

Караниколов призова да не се създава напрежение и загатна, че правителството ще излезе с решение за водната криза в Перник до дни.

„Към момента „Стомана“ нямат жизнена нужда от това количество вода, с тях имам уговорка, когато дойде моменът, те да поставят този проблем. Нека засега не създаваме напрежение в Перник, че освен водата, ще има съкращения“, посочи той.

„За момента основен приоритет ни е осигуряването на вода в Перник и се надявам, че до 2-3 дена правителството ще излезе с конкретно предложение. Работим, много сме напреднали, просто ни дайте още ден-два, за да представим решението“, завърши министър Караниколов./Дарик

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени