mycomputer.BG

Кандидатът за кмет Вяра Церовска: Честит празник, перничани!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 285 | Брой коментари 0
09:07 19.10.2019

Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

В Деня на Перник, нашият прекрасен празник -19 октомври, се обръщам към вас с думи на благодарност и пожелания. Днес отдаваме почит към нашия небесен покровител Св. Иван Рилски, който ни дава мъдрост, сила и вяра.

Благодаря на всички граждани, които не жалят сили и воля да работят за доброто на нашата общност. И нека отворим сърцата си за повече красота и доброта.

Днес можем да се похвалим, че голяма част от жилищата на перничани вече имат нова визия, която промени и облика на града. Улеснихме комуникацията с кварталите. Ремонтирахме и реконструирахме улици и паркинги. Обновихме детски градини и училища. Перник е един от градовете с много паркови пространства, зони за отдих, спорт и игра. Тук е най-атрактивният парк на предизвикателствата в България. Изградихме и дълго чаканата велоалея.

Днес откриваме новото кръгово кръстовище в кв. Изток , което облекчава трафика и е красив участък от града ни. Ще работим активно за по-добрата инфраструктура на Перник. В аванс е и амбицията ни да изградим модерен индустриален комплекс. Ще бъде подменен и основният водопровод, който е на 60 г. и създава проблеми всеки ден за перничани. Изпълнението на мащабния проект за Воден цикъл ще осигури надеждно и без аварии водоснабдяване за над 80% от семействата.

В днешния ден ви пожелавам здраве, щастливи преживявания и много житейски успехи. Нека да се учим от грешките си и да се радваме на успехите си. Да приемем предизвикателствата, които ни очакват и стъпка по стъпка , заедно , да продължим да градим бъдещето си!

Честит празник, скъпи Перничани!

Вяра Церовска

Кандидат за кмет на община Перник

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени