mycomputer.BG

Кандидатът за кмет на Радомир Пламен Алексиев пред жителите на с. Байкалско: Ремонт на уличната настилка и подмяна на централния водопровод са агажиментите, които поемам към вас

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 305 | Брой коментари 0
20:57 04.10.2019

“Ремонт на уличната настилка, осигуряване на улично осветление и изграждане на водопроводните тръби, ще бъдат приоритетите ми за село Байкалско, ако получа вашето доверие“. Това заяви кандидатът на политическа партия ГЕРБ за кмет на община Радомир Пламен Алексиев в откровен разговор с жители на селото и с кметския наместник Илинка Симеонова.

„Поемам ангажимента да осигуря уличното осветление в махалите Манджирска, Станкова, Ризовска на селото, за да могат жителите в тези части на селото да се разхождат спокойно и в по-късните часове на денонощието. Що се отнася до инфраструктурата, изцяло ще съдействам за оправяне на пътната настилка в и насипването й с баластра на местата, на които тя е разбита от камионите, извършващи дърводобивна дейност“, обеща Алексиев и се ангажира да съдейства за довършването на оставащите 300 м от централния водопровод в селото, за да може водата да се качва от основните тръби в резервоара, както и съпровождащите изграждането укрепващи дейности.

 

По време на срещата местните жители се обединиха около идеята да регистрират сдружение, тъй като единствено на такова юридическо лице с нестопанска цел се отпускат общински средства за ремонтни дейности.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени