mycomputer.BG

Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска: Ще работим за още по-добри условия за спорт

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 753 | Брой коментари 0
18:18 03.10.2019

“Миньор е емблема за Перник. Нашият ангажимент към клуба ще продължи и в следващ мандат. Ще работим за още по-добри условия за спорт. Изградихме 17 нови спортни площадки, които днес са пълни с деца и хора от различни възрасти“. Това заяви кандидатът за кмет на община Перник Вяра Церовска на среща с привържениците на футболен клуб „Миньор“. Спортните фенове бяха категорични в подкрепата си към кандидата на политическа партия ГЕРБ, като подчертаха, че Вяра Церовска това е единствения кмет на Община Перник, който подкрепя развитието на спорта в града.

„Нашата визия за Стадиона на мира е за едно модерно европейско съоръжение. Вече имаме одобрен проект от Министерството на младежта и спорта, който изцяло ще промени лекоатлетическата писта и осветлението, за да бъде пригоден за нуждите на различни спортове“, сподели д-р Церовска. Тя съобщи, че завършва цялостният ремонт на волейболната зала и покрива в спортен комплекс „Дружба“.

„Следващата стъпка е проектиране  на зала „Борис Гюдеров“ и реализирането на спортен комплекс, в непосредствена близост до стадион „Металург. След разговори с младото поколение на Перник, поехме ангажимент да реализираме така желания тенис корт и скейт парк“, коментира още кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени