mycomputer.BG

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска: Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде сред основните ни приоритети

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 344 | Брой коментари 0
15:02 01.10.2019

Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде сред основните ниприоритети и през следващия мандат. Предстои да реализираме един желанпроект - Дом на пенсионера в квартал „Мошино“. Това заяви по време наемоционална среща с представители на пенсионерски клуб „Миньор“кандидатът за кмет на Община Перник д-р Вяра Церовска. Тя благодари запоканата да бъде гост в празничния ден и отправи своите пожелания къмхората от третата възраст за достоен и дълголетен живот.

„Тук е отборът, който иска Перник да се развива. Благодарим заградивните критики и за силната подкрепа, която ни давате. Презпоследните четири години работихме честно и откровено и затова днесзаставаме пред вас с открити лица и уверени в своята кампания, за дапоискаме вашето доверие“, сподели кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

На празника по случай Международния ден на възрастните хора присъствахакандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ. Председателятна общинското ръководство на пенсионерите инж. Стаменка Велинова изказаспециални благодарности към Вяра Церовска и нейният екип в община Перникза подкрепата и разбирането през годините. Празникът на възрастнитехора уважиха още народните представители Красимир Велчев и д-р

Александър Александров, общинският ръководител на ГЕРБ-Перник ИренаСоколова и кандидатът за кмет на кметство „Изток“ инж. Емил Костадинов,които поздравиха възрастните гора по случай днешния празник и гипризоваха да упражнят правото си на глас в изборите на общинскисъветници и кметове на 27 октомври, като подкрепят екипът с дългосрочнавизия за развитие на Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени