Кампанията в помощ на детските отделения в Перник не спира! Перничани отново се обединяват в благородна кауза!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.06.2018 | Прочитания 1188 | Брой коментари 0
07:56 11.06.2018

Перничани са хора с големи сърца! И помагат! Доказазват го непрекъснато, когато трябва да се помага за различни каузи. Една такава обедини десетки около желанието на две майки от Перник да помогнат за осигуряване на едни по-добри условия  в трите детски отделения на пернишката болница.

Днес те отново се обръщат към хората с добри сърца, за дребни на пръв поглед неща,к оито обаче са крайно необходими за отделенията по неонатология и родилно. Ето какво написа в свой пост Катрин Богданова, която наскоро стана майка за втори път: Обръщам се към всички бъдещи мами- доверете им се! Нека раждаме повече дечица в Перник.

Остават ни малко бройки бойлери, които да продадем, за да купим изключително належащия им ЕКГ апарат. Мамчетата знаят на какви прегледи се минава преди раждане. Едно от тях е ЕКГ изследване, най-обикновена кардиограма, която на мен се опитаха да направят около 10 пъти неуспешно. Е, накрая тръгна, но не бях спешен случай и не искам да си помислям, ако има такъв. Благодарим на всички, които не спират да помагат. Постът стана дълъг, но го пиша на един дъх. Докато бях в отделението забелязах колко елементарни неща им липсват. Например сестрите нямат най-обикновен офис стол за писане на цялата им бумащина. Жалко, че не можах да снимам стария дървен стол с няколко одеала отгоре.

За да изглеждат новородените пернишки бебчта по този начин Вени Ви припомни кой има заслуга за това. Но! Знаете ли, че всички тези дрешки санитарките трябва да перат на ръка...? Да, защото не искат да ги пускат в общата пералня на цялата болница, а и не е редно! Повечето от мамите, предполагам, дори и у дома перат бебешките си дрешки отделно от своите и тези на семейството. С една дума има толкова е малко, а толкова ще им е полезно. Благодаря за търпението на всички, които прочетоха тези думи и продължаваме да вярваме, че това не е просто кампания, а кауза, в която много повярваха и продължават да го правят. Сигурни сме, че ще се справим и с тези нужди”.

За благотворителността не е необходимо да се чака голям празник или дата! Тя може да част от живота ни по-често! Да помогнем, хора!

А междувременно екипът на Angel baby  дариха 20 чувалчета за нашата неонатология.А бебетата не са преповити а са облечени. С бодита дарени от магазин Малчугани, костюмчета дарени от магазин Бебчо и чувалчета от Angel baby

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени