mycomputer.BG

Камарата на строителите заяви подкрепа за Вяра Церовска

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 422 | Брой коментари 0
19:01 15.10.2019

Спечелихте нашето доверие, когато успяхте да разплатите задълженията към фирмите, които общината ни дължеше от много години. По този начин ние си взехме глътка въздух, за да развиваме своя бизнес в спокойна и сигурна среда. С тези думи Камарата на строителите засвидетелства своята подкрепа към кандидата  за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска.

В рамките на срещата беше обсъдено бъдещето на индустриалната зона в Перник, която има за цел да привлече нови инвеститори и да върне обратно работещите в столицата перничани.

 „Излизаме с увереност в битката за Перник, защото успяхме да реализираме и да проектираме редица значими инфраструктурни проекти. Сред тях е и мащабния проект за водния цикъл, който трябваше да се случи със задна дата преди повече 10 години. Проектът не включваше нито една вътрешноградска улица. Когато поехме управлението на община Перник, изготвихме прединвестиционните планове и проучвания, които са одобрени. Вече имаме подписан договор с Министерството на околната среда и водите. Има осигурено финансиране и започва поетапната подготовка за реализирането на водния цикъл“, заяви Вяра Церовска. В тази връзка голяма част от строителните фирми също ще бъдат ангажирани в изпълнението на проекта.

„Ще продължим да използваме всички възможни механизми и лостове за финансиране , за направим града ни по-модерен и привлекателен за живот и инвестиции“, категорична беше кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени