mycomputer.BG

Какво разкрива цветът на очите за характера на човека

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 439 | Брой коментари 0
13:07 07.10.2019

Цветът на очите не само "говори" за характера на човек, но и за неговата сексуална привлекателност, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

 Според няколко предишни проучвания най-атрактивни са хората със сини очи. Настоящото допитване, осъществено от екип на 1-800 Contacts и обхванало 1000 души, показва, че за най-секси вече се считат индивидите със сиви очи. Следват синеоките, зеленооките и хората с лешникови и кафяви очи.

 Какво разкрива цветът на очите за характера на човека?

 Според изследователите индивидите със сини очи, често смятани за особено атрактивни, са дружелюбни и екстроверти.

 Зеленооките индивиди се отличават като алтруисти и демонстрират напредничаво мислене.

 Хората с кафяви очи, въпреки че са възприемани като по-малко атрактивни от останалите, са считани за сърдечни, будещи доверие и надеждни.

Индивидите с очи с цвят на лешник са ценени заради страстта, която влагат в работата си, и постиганите високи професионални резултати.

 "Цветът на очите може да се окаже ключова характеристика в търсенето на партньор", отбелязва Брад Дайбър от изследователския екип./Дарик бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени