Имате ли сексуални фантазии? Това е риторичен въпрос. Разбира се, че имате, не би било нормално, ако не фантазирате еротично. Споделянето на нашите скрити желания с половинката са хубаво нещо, защото те заздравяват връзката ни.

Когато разберем желанията на другия, сме по-склонни да се включим в нови предизвикателства. Мислим си, че фантазиите ни са различни от тези на мъжете, но те всички са обединени от желанието за много страст, върховно усещане и може би доказване.

Всяко наше действие и всяко изказване на мисли говори за нас като личности. Същото е и с еротичните фантазии. Мъжете често се питат за какво фантазират половинките им. Следващите редове хвърлят малко светлина върху това.

  • Когато жената фантазира, че прави секс с друга жена

Такива фантазии не са редки, дори и да нямате привличане към вашия пол. Тези фантазии показват, че жената може да оцени красотата и еротиката в женското тяло, което я кара да се чувства по-сигурна в собственото си.

  • Фантазии, в които мъжът превзема женското тяло

Секси непознат или познат обект на женското внимание се появява изненадващо. Започва да разкъсва дрехите й, тя се опитва да се противопостави, но той е по-силен от нея, което още повече я възбужда. Подобни фантазии издават, че дамата в реалния живот е доминираща. Силна и властна жена, която иска да бъде превзета.

  • Когато жената фантазира за тройка с двама мъже

Тук много биха попитали дали това значи, че сегашният партньор не задоволява нуждите й в леглото. Напротив. Такива жени обичат да усещат обожанието на мъжете в леглото и извън него.

  • Когато жената фантазира за секс с униформен

Всяка жена иска поне веднъж да бъде „спасена“. Тези фантазии издават една игрива партньорка в леглото. Тя обича да играе, да влиза в образи и няма нищо против, когато и партньорът е в някаква роля. С две думи – очаквайте горещ секс от нея.

  • Когато жената мечтае да го направи на публично място

Тези жени искат да накарат човека срещу себе си да се чувства сексуално възбуден. Обичат да мастурбират пред партньора си и наистина биха го направили в кино или в парка.

Очаквайте и някои истини за мъжките еротични фантазии и за това какво показват те за мъжете.