mycomputer.BG

Какво е най-голямото разочарование на всяка зодия за 2019?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 265 | Брой коментари 0
09:48 30.12.2019

Новата година винаги означава ново начало. Понякога обаче прехвърляме в нея тревогите и разочарованията, които сме натрупали през изминалите 12 месеца, но винаги е по-добре, ако успеем да ги преодолеем и оставим в старата година.

А от какво се е разочаровала най-много всяка зодия през изминалата година

Овен

Разочаровани сте, че не сте достигнали основната си цел през годината. Но все пак сте постигнали толкова много други неща.

Телец

Разочаровани сте, че връзката с човека, за когото наистина ви е било грижа, не е проработила. Въпреки това трябва да се гордеете със себе си за това, колко добре се справяте със сърдечната болка.

Близнаци

Разочаровани сте, че се изложихте и не успяхте - но трябва да се гордеете, че сте били достатъчно смели да поемете този риск.

Рак

Разочаровани сте, че някой, когото сте обичали, ви е разочаровал - но трябва да те благодарни, че сте разкрили истинската му същност.

Лъв

Разочаровани сте, че не сте постигнали много в това да се научите да обичате себе си повече. Факт е обаче, че искате да се отнасяте по-добре със себе си вече е стъпка в правилната посока.

Дева

Разочаровани сте, че сте разочаровали любимите си хора - но техните цели не трябва да бъдат вашите цели.

Везни

Разочаровани сте, че все още сте неомъжени - но няма краен срок за любовта, няма нужда да бързате.

Скорпион

Разочаровани сте, че не сте нарушили лошите си навици - но вторият път е на късмет.

Стрелец

Разочаровани сте, че не сте излизали толкова често - но това ви дава шанс да се съсредоточите върху други важни неща.

Козирог

Разочаровани сте, че имате толкова много проблеми с постигането на целите си - но можете да продължите да ги преследвате и през следващата година.

Водолей

Разочаровани сте от начина, по който се отнасяте с някои хора - но въпреки че не можете да промените миналото, винаги можете да промените поведението си в бъдеще.

Риби

Разочаровани сте, че сърцето ви се е разбило - но трябва да сте щастливи, че сте имали шанса да обичате, дори и само за малко./Дарик

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени