mycomputer.BG

Какво да изчистим от гардеробите си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 135 | Брой коментари 0
07:48 28.07.2020

Женският гардероб е като едно съкровище – то съдържа в себе си всякакви колекции дрехи, бляскави аксесоари и може да накара своята собственичка да се чувства като кралица.

Като повечето пространства обаче, той се нуждае от редовно почистване и ревизия, защото понякога там са складирани и куп ненужни вещи. Погледнете в своя гардероб и ако откриете някое от следните неща, бързо се отървете от него:

Стари обувки

Тотално ненужни, но все още заемащи място, защото вероятно имате сантимент към тях (макар че повече няма да ги обуете) или просто ви мързи да ги изхвърлите.

Дрехи, които не ви стават

Ако смятате, че като свалите 2-3 кила, ще влезете в тях, може да ги задържите, за да ви стимулират да подобрите фигурата си. Но в случай, че размерът е далеч по-малък и очевидно няма да ги облечете пак, по-добре ги махнете. Отново – заемат ненужно място, което може да запълните с нещо по-свежо и модерно.

Неудобни сутиени

Често жените търпим неудобни дрехи и обувки, в името на това да сме красиви. Но едно от нещата, с което не трябва да правите компромис е неудобният сутиен. Той може да навреди сериозно на гърдите ви, затова веднага го/ги изхвърлете директно в кофата.

Самотни чорапи

Всеки от нас има по някой самотен чорап, но ако другарчето му не може да бъде открито, то и неговият живот във вашия гардероб е приключил. Понякога слагаме различни чорапи, но нека да се съгласим, че ако искате да сте стилни и особено ако чорапите ви се виждат, по-добре да са от един чифт.

Грим с изтекъл срок на годност

Знаете ли, че повечето продукти декоративна козметика, които слагате по лицето си са със срок на годност 3-6 месеца! Проверявайте редовно състоянието им, срока им на годност и не ги ползвайте, ако е преминал – те вече стават вредни за вашата кожа./Tialoto.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени