Как един възрастен мъж помага на недоносени бебета да оцелеят

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 534 | Брой коментари 0
08:35 20.10.2018

Той е възрастен мъж от Атланта и е избрал да посещава недоносени бебета, чийто родители живеят далеч или по друга причина не могат да посещават децата си редовно.

Той посещава интензивното отделение два пъти седмично като доброволец вече 12 години и споделя, че това е най-хубавата работа, която някога е имал.

„Много от приятелите ми ме питат какво правя тук, а аз им отговарям: Държа бебета. Понякога повръщат върху мен или ме напишкват, невероятно е! Някои от родителите не могат да посещават недоносените си бебета в интензивното, защото имат и други деца у дома или живеят далече и не могат да пътуват всеки ден до тук… За мен да помагам на някого има смисъл, това е истинската награда, да виждам, че за малкият човек е важно и че се наслаждава на това.“

Бебетата, на които той помага го обожават, а сестрите са убедени, че им помага да са спокойни и да наддават успешно на тегло./ purvite7.bg/

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени