Как да увеличим работата на смартфона без презареждане

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 125 | Брой коментари 0
16:30 26.06.2020

Независимо от модела на телефона, винаги можете да увеличите неговата производителност и да увеличите времето за работа без допълнително презареждане, твърди генералният директор на ANO Digital Platforms Арсений Шелцин пред „Прайм“.

Според него трябва да премахнете всички приложения, които не използвате. “Рано или късно те влизат в интернет и изпращат различни данни, искат актуализации и т.н. Премахването им ще добави до 10%”, каза експертът.

Необходимо е да се ограничи работата на нужните приложения във фонов режим – това могат да бъдат месинджъри, социални мрежи, карти и навигатори, както и търсачки.

Освен това е добре да изключите допълнителните системни услуги – NFS, GPS\Glonass, bluetooth и wi-fi – и също така да намалите яркостта на телефона.

Препоръчително е да се възползвате от хардуерните възможности на телефона – енергоспестяващия режим, както и да следите за актуализации, отбелязва експертът./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени