Back to school2

Как да трием стари съобщения във Facebook Messenger?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 453 | Брой коментари 0
10:29 06.02.2019

Тази седмица Facebook пусна нова функция, която ще позволява на потребителите да премахват стари свои съобщения в чат платформата Facebook Messenger. Това е функция, която преди време можеше да използва единствено главният изпълнителен директор Марк Закърбърг.

Ако сте изпращали съобщения, за които може да съжалявате, или пък ако просто искате да поразчистите историята на чатовете си, можете лесно да изтриете избрани съобщения.

Ето как:

- Отваряте приложението Facebook Messenger на своя телефон или на компютъра си.

- Отваряте чата със съобщенията, които искате да изтриете.

- Натискате и задържате на конкретното съобщение.

- Избирате “Премахни ” в долната част на екрана.

- Изберете “Премахни за всички” – така съобщенията ще изчезнат и от пощенските кутии на хората, на които сте ги изпратили, а не само от вашата. Предполага се, че съобщенията трябва да изчезнат след около 10 минути.

- Това е. Потребителите вече разполагат със същата власт, с която някога разполагаше единствено Закърбърг.

Някои потребители все още не разполагат с обновеното мобилно приложение на Messenger обаче. От Facebook обявиха, че това трябва да стане до края на вчерашния ден.

От Facebook първoначално обещаха тази нова функция, след като TechCrunch информира през април, че много хора твърдят, че съобщения, които са получили от Закърбърг, впоследствие са били изтрити, докато техните съобщения все още фигурирали в чата. Тогава от Facebook заявиха пред TechCrunch, че съобщенията на Закърбърг са били изтрити от съображения за сигурност./Профит бг

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени