mycomputer.BG

КафеТо by SENSO е новото ни любимо място в града

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 04.06.2020 | Прочитания 3303 | Брой коментари 0
08:07 04.06.2020

Кафето владее света, а това на Costa завладя и нашите сърца. Знаете ли, че Costa Coffee има над 45 години опит в производството на висококачествено кафе? Тяхната история е уникална, каквото е и кафето им. Що се отнася до производството му, то е строго пазена тайна, известна само на работещите в пекарната за кафе на Costa. Не знаем как се прави, но знаем, че е супер ароматно и приятно.

Вече може да се уверите и сами в новооткритото кафе на площада в Перник. То се подвизава под запомнящото се име “КафеТо by SENSO”. Това е първото кафене в Перник, което предлага Costa кафе.

В КафеТо by SENSO ще бъдете посрещнати с много усмивки, лятно настроение и свежи предложения. Новите домакини се постараха изключително много, за да осигурят приятна атмосфера с нова визия и дизайн. В основата на всичко е страстта им към ароматните напитки и мисията им да предложат на хората удобно място в центъра на града, къде да се насладят на напитка или нещо вкусно за хапване. Защо не и да вземат любимата напитка за из път.

Готови ли сте да се заредите с положително настроение за лятото с чаша от единственото Costa кафе, което присъства в града ни, приготвено от добре подготвени и усмихнати баристи?

 

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени