mycomputer.BG

Извънредно! Затварят София за автомобилния трафик!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 16.04.2020 | Прочитания 692 | Брой коментари 0
23:15 16.04.2020

Със заповед на министър Ананиев - От 00.00 часа на 17 април до второ нареждане се преустановява влизането и излизането от София на всички превозни средства с изключение на товарния превоз, които трябва да имат съответната документация. И да докажат необходимостта от този транспорт.

Ще се пускат автомобилите със специален режим на действие. Автомобили, които превозват граждани за лечение. Ще трябва да се посочи здравното заведение, в което лицето ще се лекува.

Ще имат право да влизат и излизат автомобили, които превозват медицински лица. Забраната няма да важи и за аварийни автомобили на ЧЕЗ и ВиК. Както и на дружествата, които се занимават с интернет и тв разпространение.

Няма да се движат и автобусите от междуградския транспорт.

Ограничението е по предложение на националния оперативен щаб, заради масовото напускане на столицата във последните часове. Само в днешния ден са върнати 5 000 автомобила, чиито водачи не са могли да докажат къде отиват, а са искали да напуснат столицата.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени