Coca Cola

Изненади за децата от детска градина "Валентина Терешкова" в Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 261 | Брой коментари 0
12:08 21.08.2019

С атрактивни и цветни игри ще бъдат посрещнати малките възпитаници на ДГ „Валентина Терешкова“ в град Батановци. Красивият и просторен двор на детското заведение е изрисуван с пъстри рисунки за забавление, разположени са интересни уреди за игра, както и градинки с красиви цветя за настроение.

Новите придобивки бяха разгледани от зам.-кмета Севделина Ковачева, която поздрави директора Ани Паласкова за прекрасната инициатива и разговаря с нея за готовността и подготовката за новата учебна година.

Въпреки чее лято дворът на градината беше изпълнен с детски глъч, защото повече родители са на работа и децата продължават да бъдат обгрижвани. През годината детското заведение се посещава от 103-ма малчугани на възраст от 1 до 6 години, разделени в 5 групи. В момента ръководството на градината кандидатства по Националната програма за информационни технологии към МОН за интерактивна дъска и изказа специални благодарности за съдействието и подкрепата на Община Перник.

В детското заведение работят 8 учители и две медицински сестри. Малките и талантливи момичета и момчета от ДГ „Валентина Терешкова“ радват жителите на града със забавни и весели програми за всички празници през годината.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени