Изненада в СДС Перник: Изявен активист на ДСБ стана председател на синята партия в града

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 639 | Брой коментари 0
07:49 13.04.2018

Изненада или по-скоро реална политическа стъпка в политическия живот на Перник – бившият член на ДСБ, един от най-активните членове на тази партия в града – Адриан Симеонов, вече е председател на СДС –Перник, съобщават близки до новия лидер. Това е поредното доказателство, че да си член на една партия не значи непременно, че не можеш в крачка да променяш възгледите си. Адриан Симеонов беше изключен от ДСБ заедно с д-р Павлов и д-р Маринова в края на миналата година. Причината беше, че тройката се яви на избори, регистрирани от друг съюз.

Адриан Валериев Симеонов  беше втори в листата на Коалицията „Демократи за силна България”-„Български демократически форум” в парламентарни избори. Роден е на 11.06.1984г. Израсъл е като дете на прехода, усетил и преживял всички предизвикателства на това време. Завършил е медицина в Плевен. Семеен, баща на две момченца. Съпругата му е лекар. Д-р Симеонов твърди, че е потомствен демократ, твърдо решен да живее и работи в България. Учредител е на ДСБ Перник през 2005г. Споделя християн-демократичните ценности. Учредител е на НПО през 2009г. с екологичен профил за покачване на социалния статус и жизнен стандарт на гражданите. 

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени