mycomputer.BG

Измамници набъркаха пернишка фондация в схема за бързи кредити

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 589 | Брой коментари 0
07:45 26.06.2020

Пернишката фондация „Богданова и Данаилова“ е използвана от измамници в схема за бързи кредити. Вече има и пострадали хора, уведомена е полицията – съобщи Катрин Данаилова.

Тя обясни и как са действали измамниците.

1.Подавате документи за бърз кредит, защото имате нужда. Телефонът ви е вече на доста места. 2.Свързват се вас. (номерата ще видите в снимките). Предлагат ви супер неизгоден кредит, от който вие се отказвате.

3.Ето тук вече започват заплахите, прикрепени с публични документи от нашата фондация. Използването на нашето име. Ако не платите еди- каква си сума, ще дойде полиция, ще ви дадът на прокуратура. Тоест нещо като такса преглед и одобрение за кредит. Доказателството е публикувано от нас платежно за дарение с видима сума. Така започват изнудванията. В платежното има публична имформация- дарителска сметка, едно от нашите имена, основание за дарение, дата, подпис и друга дарителска сметка към която е насочен преводът. )

4. Започват телефонни обаждания и крайни заплахи.

„Всичко свързано с фондация "Богданова и Данаилова" е доброволен акт. Никога не сме принуждавали посредством сила или заплахи никого за нищо! Фондацията ни работи с добротата на хората, не от тяхното страдание. Работим с публични средства, за които постоянно даваме отчет. От които отчети именно измамната схема работи.

Сигналът вече е подаден в едно от Районите управления в град София. Благодарим на хората свързали се с нас! От наша страна ще бъдат сезирани компетентните органи. Споделете, защото не знаете кой бихте предпазили.Пазете се и бъдете здрави „- споделя още Данаилова

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени