Изгубено коте се върна при стопанката си с влак

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 223 | Брой коментари 0
15:59 12.01.2018

Изгубена котка се качи на влака сама, за да се върне при стопанката си, съобщи Лайф. Ноазет била забелязана на перона пред готовия да потегли влак.

 Контрольорът Гийом Шуека направил опит да я прогони, но неуспешно. След това отнесъл котето на разстояние от гарата, допълва БТА

. "Котката ме последва и поиска да се качи във влака", каза мъжът. Така той я взел със себе си, надявайки се като пристигне в Льо Ман да измисли нещо. По време на пътуването котката се държала дружелюбно и спокойно, а при пристигането контрольорът описал случката в профила си в Twitter.

По щастлива случайност стопаните на Ноазет успели да я намерят с помощта на социалните мрежи. Един от потребителите направил връзката между съобщението на Шуека и обявата за изгубеното животно, която била публикувана във Facebook два дни по-рано.

 "Така успях да намеря стопанката, да звънна и да я свържа със служителите на гарата. А тя дойде за котката си на същия ден", разказа контрольорът./Новини бг

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени