Back to school2

Изгряващи звезди в спортните танци изпълниха с усмивки и красота зала "Борис Гюдеров"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 934 | Брой коментари 0
20:47 13.11.2017

На 12. ноември 2017. година в гр. Перник се проведе състезание по спортни танци от поредица за т.нар. „изгряващи звезди“.

Спортната зала „Борис Гюдеров“ приюти близо 200 участници от всякаква възраст и от различни градове на страната.

 Инициативата за това чудесно събитие е на клуб по спортни танци „Проданс“ с представители за град Перник Виктория Ангелова и Юлиан Стойчев. Денят на мероприятието беше цветен празник, изпълнен с вълнение и емоции за всички участници, родители и треньори. Организаторите бяха подготвили чудесни условия за безпроблемното провеждане на този турнир.

За всеки участник имаше подготвена награда, а за първенците – множество купи и медали. Най-голямата премия за „Проданс“ обаче бяха многобройните усмивки, които грееха на детските лица и аплодисментите на публиката. Организаторите успяха успешно да проведат чудесен турнир, който да даде поле за изява на младите таланти на България още от ранна възраст и начален етап на тяхното развитие в света на състезателните бални и латиноамерикански танци.

Клуб по спортни танци „Проданс“ има дългогодишна традиция в организирането на подобни събития, като чрез тях се опитва да прокарва и иновативни политики, най-вече при съдийстването в спортните танци с цел прозрачност и безпристрастност.

Още от създаването си през 2012. клуб по спортни танци „Проданс“ си поставя за цел съвременно, качествено и с личностен подход обучение за хора от всички възрасти. Екипът от млади треньори, който с годините се разраства, винаги се отнася с грижа към всеки, който е решил да се докосне до магията на танца. Висококвалифицираните преподаватели, които не спират своето развитие и до днес знаят какво е необходимо за изграждането на един професионалист от началото до реализирането му като треньор или съдия по спортни танци

Виктория Ангелова, Юлиан Стойчев и целият екип на клуб по спортни танци „Проданс“ ще превърнат това състезание в традиция за  Перник, като имат за цел и да разширят дейността си в града.  Само след месец пред организаторите стои ново предизвикателство, а именно реализирането на благотворителен турнир в гр. София. Клуб по спортни танци „Проданс“ се надява на подкрепа от приятели, спонсори и медии, които да се включат към неговата дейност.

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени