Издирват по суша и въздух изнасилвача на детето в Сливенско

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 300 | Брой коментари 0
08:25 16.08.2019

Мъжът е заподозрян за жестокия побой и изнасилване на 7-годишно дете от село Сотиря. Детето бе открито вчера следобед в края на селото в изключително тежко състояние и почина по-късно в болница.

21-годишният Мартин не е жител на селото, живее във вилната зона, страни от хората и няма среда, каза за Нова телевизия Димчо Георгиев, кмет на Сотиря. Хората обаче го знаят заради пререкания и скандали. Известен е с това, че краде от дворовете и къщите на хората. Има криминални регистрации.

Детето е живеело в селото, в момента са го гледали баба му и дядо му, а майка му е била на работа в българското Черноморие. Върнала се е веднага и е в шок от случилото се, както и всички жители на село Сотиря, каза кметът.

Местността, в която се издирва Мартин, е гориста и трудно достъпна. Информацията, която се подава от полицията, е изключително оскъдна, защото се предполага, че той може да има достъп на социални мрежи и интернет, макар и да е изтрил още вчера профила си във фейсбук./ news.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени