mycomputer.BG

Иво от Радомир се надява на нашата помощ и на Коледно чудо! Да му помогнем да продължи лечението си!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 382 | Брой коментари 0
07:46 13.12.2019

Иво Христов от Радомир, който от няколко години се бори с тежко заболяване отново има помощ от всички нас, за да сбъдне мечтите си. Навръх Коледа той трябва да постъпи в клиника в Истанбул. Затова са необходими средства.

„Приятели, време е да споделя с вас за проблема, с който живея вече 6 години. Някои хора свързват името ми с книгите, които съм написал, а други с диагнозата ми (Неврофиброматоза тип 2).

От последния контролен преглед стана ясно, че туморите с които се боря, са пораснали. Единият от тях може да доведе до пълна загуба на слуха ми. Преди броени дни получихме оферта от Аджибадем (Истамбул) за лъчетерапия, стойността на която е 6000€. Сумата е непосилна за семейството ми. За да ме подкрепи, моята майка е избродирала коледни картички (цената на картичка е 10лв) и е изработила коледни магнити (цена на магнитче - 2лв.), които се продават благотворително. Всяка закупена картичка е стъпка напред в лечението ми и лъч надежда.

На Коледа 25.12. в 14:30 трябва да постъпя в клиниката.

Вярвам, че с вашата помощ и подкрепа ще успея да се справя с това изпитание!

За поръчки пишете в коментарите, или на лично съобщение на страницата.

Ако искате да ме подкрепите като автор, закупите си новата ми книга от тук: https://www.ozone.bg/…/a-mozhehme-da-badem-limitirano-izda…/

Желая ви светли коледни празници!” – споделя Иво в личния си профил.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени