mycomputer.BG

Иво от Радомир отново се надява на Коледно чудо и добрите сърца на хората

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2466 | Брой коментари 0
08:18 04.12.2019

Иво от Радомир, който от години се бори с коварно заболяване отново се моли за Коледно чудо! Което да стане, благодарение на добрите сърца на хората.

Преди края на годината, точно след коледните празници, Ивчо трябва да замине за Турция, където да му приложат лъчетерапия. Сумата, от която той се нуждае за лъчетерапията, е 6000 евро.

 „Вярваме, че с ваша помощ можем да се преборим за здравето на Ивчо! Благодарим на всички, които ни подкрепят! „- казват близките на талантливото момче.
Тези, които желаят да помогнат, могат да поръчат коледни сувенири, сътворени от златните ръце на майката на Иво  това може да стане като коментар под снимка или с писмо до фейсбук страницата ЖИВОТ ЗА ИВО или до админ Нина Норд. Ръчно бродираните коледни топки са по 15 лв, сърцата и камбанките са по 10 лв, бродираните картички са по 10 лв, гривните от ахат и лунен камък са по 12 лв, коледните магнитчета са по 2 лв, свещите са по 6 лв., дъските с коледен декупаж са по 15 лв., с размер 30 на 14 см.
Всички се молим за коледно чудо за Иво! Бъдете благословени. Може да подкрепите Иво с дарителски SMS - DMS IVCHO на номер 17 777.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени