mycomputer.BG

Иво Христов - осем книги и една мечта - да оздравее!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 09.06.2020 | Прочитания 129 | Брой коментари 0
08:13 09.06.2020

Пет години. Четири мозъчни операции. Осем книги и една мечта - да оздравее!

Това може да се напише на виртуалната визитна картичка на 18-годишния Иво Христов, чийто молитви да стане писател се сбъдват в едни ден... на Коледа! Страхът от непознатото изчезва и на негово място идва смелостта - че може, че има път извървян и път за вървене и преживявания, които не могат да не бъдат разказани.

Календарът на живота - 1

„Календарът на живота“ е една история за болката и страданието, за греха и изкуплението, за приятелството, омразата, отмъщението, прошката, за престъплението и наказанието, за вярата и безбожието, за смисъла на живота и енигмата на смъртта... Безброй въпроси търсят своите отговори, преплетени в съдбите на трима герои, които ще се окажат фатално свързани в своя не-свой „календар на живота“.

Едно безобидно спречкване между двама приятели един-единствен злополучен ден и една катастрофа, причинена от някого другиго, ще преобърнат три живота завинаги, поставяйки началото на двайсетгодишно страдание и... престъпен план, който търпеливо чака удобния си момент. Дали съдбата ще бъде благосклонна да го направи възможен? Дали поръчителят на едно убийство има правото да поиска това от другиго, камо ли от своя брат по душа? Или ще породи нов грях, чието изкупление ще се прехвърли към невинни, отнемайки им правото на радост, на мечти, на живот?

Какви са границите на болката, се пита жертвата Джордж Лукас. Каква е цената на алчността, примесена с чувството на отдаденост към близък човек, се пита Блей Сирк. Има ли давност отнетото бъдеще, се пита Силвър Луис. Трима души с три различни нива на преживяване, миксирани във взривоопасна смес от съдбовна предо преде леност, незабравено минало и узряло за мъст настояще...

 Можете да подкрепите Иво, като си закупите най новия му роман "Календарът на живота" с безплатна доставка от ТУК.

 Източник: ATRday.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени